Brow lift

Browlift is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet.


 


Browlift werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende crème oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan

 


Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast?

Het kan niet uitgevoerd worden bij zwangere dames. Daarnaast zal het resultaat minder mooi zijn bij dames met weinig of korte haartjes. Wij adviseren in dat geval de brow vitamin behandeling om de haargoei te stimuleren. waardoor de brow lift mooier word.


Messy browlift of clean browlift?


Bij messy browlift worden alle haartjes volledig naar boven gekamd en recht geknipt. Dit is iets minder natuurlijk, maar geeft wel een vollere uitstraling.


Bij clean browlift worden de haartjes gedeeltelijk recht en gedeeltelijk schuin gelift, waardoor het meer in de richting van natuurlijke haargroei verloopt.
De klant bepaald zelf welke look zij het mooist vind.